Horti Footprint Circle Member

Greann

Over Greann

Bij Greann geloven we in de kracht van samenwerking

Bij Greann geloven we in de kracht van samenwerking. Wij zijn results growers, een team van toegewijde en doelgerichte interim professionals en consultants, klaar om ondernemers-  & verandervraagstukken in de agribusiness en de (zacht) fruitsector aan te pakken, op te lossen en te implementeren. Wij kijken niet alleen naar cijfers en systemen, maar ook naar de mens binnen en achter de onderneming. Met een flinke dosis mensenkennis, een frisse kritische blik en gezond boerenverstand.

Onze expertise ligt binnen familie- en (middel)grote agribusiness bedrijven. Wij bieden zowel nationaal als wereldwijde ondersteuning die gericht is op de toekomst. Als team helpen wij om te ploegen, zaaien en te oogsten; “onze methode naar succes!”

Diensten

Greann verzorgt uw vruchtbare voedingsbodem voor een gezond bedrijf

Door de inzet van een team van toegewijde en doelgerichte interim professionals en consultants helpen wij ondernemers en bedrijven alsmede de keten met het aanpakken, het oplossen en het implementeren van de betreffende veranderingsmaatregelen. Dit op zowel het gebied van finance, als (management)strategie, als duurzaamheid. Hierbij kijken wij niet alleen naar de financiële gevolgen, maar ook naar de gevolgen voor de gehele organisatie met oog voor de mens. Door te ploegen, zaaien en oogsten, brengen we inzicht, zetten we de verandering in gang met het doel een vruchtbare duurzame voedingsbodem voor verdere (duurzame) groei te creëren.

Waarom Horti Footprint Circle?

Greann als Horti Footprint Circle member

Wij vinden het belangrijk dat verduurzaming van onze klanten geen ballast gaat worden, maar een onderdeel van hun DNA. Door aan te sluiten bij de Horti Footprint Circle kunnen wij onze expertise inzetten evenals nieuwe inzichten opdoen om samen een nog betere bijdrage te leveren aan een duurzame en klimaatneutrale sector.

Bij Greann geloven we in de kracht van samenwerking. Duurzaamheid is niet langer een keuze, maar een verantwoordelijkheid van iedere speler in de keten. Samen, als één team, dragen we bij aan een duurzame toekomst.

Mike Aldewereld, Results Grower
Bekijk andere Horti Footprint Circle-members
Scroll naar boven