Ketenpartners

30 bedrijven die een link hebben met de tuinbouwsector zijn aangesloten bij Horti Footprint Circle. De deelnemers zetten zich collectief in om de gehele sector te verduurzamen. Interesse om uw bedrijf aan te sluiten? Neem contact met ons op.

Kwekers

Verschillende kwekers zijn onderdeel van Horti Footprint Circle. Heeft u als kweker interesse om ook participant te worden? Bekijk dan het lidmaatschap ‘Start’ voor kwekers.

Hand holding small orchid in greenhouse

Hazeu Orchids

Houwenplant

Lamboo Dried & Deco

Teun Valstar

Leveranciers

Verschillende leveranciers zijn onderdeel van Horti Footprint Circle. Bent u (technisch) leverancier en heeft u interesse om ook participant te worden? Bekijk dan de lidmaatschappen ‘Accelerate’ en ‘Scale’ voor (technische) leveranciers.

commerciele afbeelding_wortelgroei
Afbeelding © Lensli

Den Ouden

Den Ouden creëert oplossingen die bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Dit doet Den Ouden met slimme infrastructuur, totaaloplossingen voor een gezonde bodem en circulaire biobased producten en diensten.

Drygair

DryGair ontwikkelt innovatieve en efficiënte ontvochtigingsoplossingen voor commerciële tuinbouw, waaronder kassen, binnenkweekruimtes en droogkamers.

Koppert

Koppert biedt een geïntegreerd systeem van natuurlijke oplossingen om gezondere en veiligere gewassen te telen, waardoor telers de kwaliteit en opbrengst kunnen verbeteren.

Lensli Substrates

Lensli ontwikkelt en produceert al meer dan 115 jaar met veel plezier en passie substraten voor de professionele tuinbouw in binnen- en buitenland. Lensli zet zich volledig in om duurzame groei te faciliteren voor hun klanten.

Modiform

Modiform richt zich op de verschillende schakels in de tuinbouwketen en is altijd op zoek naar manieren waarop de verschillende partijen kunnen samenwerken, van veredelaar en teler tot handel, retail en consumenten.

Pagter Innovations

Sinds 1992 ontwikkelt en produceert Pagter innovatieve en duurzame verpakkingssystemen voor snijbloemen. Pagter producten zijn ontworpen vanuit de passie voor kwaliteitsbehoud van snijbloemen, door de hele keten van producent naar consument.

Signify

Signify ontwikkelt, produceert en verkoopt Philips GreenPower LED lampen voor de high-tech tuinbouw. Hierbij richt Signify zich op professionele groenten-, fruit-, sierteelt- en cannabistelers in kassen en vertical farms.

Phormium

Phormium is leverancier van hoogwaardig agrotextiel voor de tuinbouwsector. De professionele schermdoeken, gronddoeken, en heavy-duty doeken voor de champignon- en compostproductie van Phormium worden gekenmerkt door hun duurzaamheid en technische performantie.

Van Iperen

Als groeispecialist adviseert en ondersteunt Van Iperen hun klanten bij de uitdagingen in hun teelt. Zowel het advies als de producten van Van Iperen zijn gericht op het op duurzame wijze voeden, versterken en beschermen van het gewas, uitgaande van de natuurlijk kracht van de plant.

Bestebreurtje

Container Centralen

Chrysal

JBB Packaging

Rovero

Dienstverleners

Verschillende dienstverleners zijn onderdeel van Horti Footprint Circle. Heeft u interesse om ook participant te worden? Bekijk dan het lidmaatschap ‘Grow’ voor dienstverleners.

CO2 reductie Greenhouse Sustainability

Greenhouse Sustainability

Greenhouse Sustainability heeft jarenlange ervaring in de tuinbouwsector met het helpen van bedrijven op hun weg naar een duurzame toekomst. De LCA specialist doet dit door milieu-impact inzichtelijk te maken middels footprintberekeningen en advies te geven voor verduurzaming.

Certifeye

Certifeye is een online platform waarmee organisaties transparantie door de hele toeleveringsketen heen kunnen vergroten en automatiseren. Door het delen van certificaten, CO2-voetafdrukken en andere relevante documenten, kunnen producenten, veredelaars, handelaren en eindafnemers inzicht krijgen in de informatie die er voor hen toe doet.

ABAB

Bamboo Village Uganda

BICT groep

Facily LAW

Greenport West-Holland

GreenlinQdata

Holland HortiMedia

KAS Magazine

Parfum Flower Company

SimaPro

Neem contact met ons op

Wilt u onderdeel worden van Horti Footprint Circle, uw footprint laten berekenen of meer informatie ontvangen? Stuur eenvoudig een bericht via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Scroll naar boven