Horti Footprint Circle Member

Koppert

Koppert werkt samen met de natuur om manieren van telen te vinden die veilig en tegelijk gezond zijn. Met een geïntegreerd systeem van natuurlijke oplossingen helpt Koppert telers hun gewas te ondersteunen, beschermen en versterken.

Over Koppert

Partners with nature

We zetten natuurlijke vijanden in voor de bestrijding van plagen, hommels voor natuurlijke bestuiving en gebruiken we microbials en biostimulanten voor de ondersteuning, bescherming en versterking van gewassen. Al meer dan vijftig jaar zijn wij een aanjager van innovatieve landbouw. Telers en boeren wereldwijd passen onze producten en kennis toe om het natuurlijke evenwicht in hun gewassen te herstellen. Daarmee verbeteren ze de gezondheid, weerbaarheid en opbrengst van hun gewassen. 

Met 30 dochterondernemingen over de hele wereld worden onze oplossingen momenteel met succes toegepast in meer dan 100 landen. Onze holistische aanpak is wat ons onderscheidt. Verbetering van de plantgezondheid, zowel boven als ondergronds.

“De wereld heeft 100% duurzame landbouw nodig. Koppert draagt bij aan dit doel door duurzame teeltmethoden te ontwikkelen in samenwerking met de natuur.”

Peter Maes, Chief Strategy Officer
Producten

Duurzame teeltmethoden in samenwerking met de natuur

Om onze wereld duurzamer te maken, hebben we manieren van telen nodig die zowel veilig als gezond zijn. Wij geloven dat de antwoorden op deze agrarische uitdagingen in de natuur zelf liggen. Daarom werken wij samen met de natuur. En helpen onze planeet haar evenwicht te vinden.

Wij bieden een geïntegreerd systeem van natuurlijke oplossingen om gezondere en veiligere gewassen te telen, waardoor telers de kwaliteit en opbrengst kunnen verbeteren. Het gebruik van natuurlijke vijanden voor de bestrijding van plagen, hommels voor natuurlijke bestuiving, microbials en biostimulanten die gewassen  ondersteunen, beschermen en versterken.

Met onze voortdurende innovaties, diepgaande kennis en advies ondersteunen wij telers in meer dan 100 landen bij het succesvol toepassen van duurzame teeltmethoden. Al onze oplossingen ondersteunen één doel: 100% duurzame landbouw.

Waarom Horti Footprint Circle?

Koppert als Horti Footprint Circle member

Wij geloven dat de wereld 100% duurzame landbouw nodig heeft. Een duidelijk doel dat we als afzonderlijk bedrijf niet kunnen bereiken. Daarom werken we samen met telers, partners, universiteiten, onderzoekscentra en overheidsinstellingen wereldwijd. 

Bekijk andere Horti Footprint Circle-members
Scroll naar boven