Lidmaatschappen

Wilt u met uw bedrijf graag bijdragen aan een klimaatneutrale tuinbouwsector? Word dan lid van Horti Footprint Circle. Samen berekenen en reduceren we de milieu-impact van onze bedrijven en producten. 

LIDMAATSCHAPPEN

Waarom lid worden van Horti Footprint Circle?

De impact die uw bedrijfsactiviteiten en producten hebben op het milieu, wordt ook wel de footprint genoemd. Het berekenen van een footprint geeft inzicht in hoe duurzaam uw bedrijf en uw producten zijn en is het startpunt voor het verduurzamen van uw organisatie. Door deel te nemen aan Horti Footprint Circle werkt u met andere bedrijven samen met als doel de milieu-impact van de hele keten verkleinen.

Voor ieder soort bedrijf is een lidmaatschapspakket beschikbaar. Bent u (technisch) leverancier? Dan kunt u kiezen uit twee verschillende pakketten. Klik op de knop bij het desbetreffende pakket om de inhoud te bekijken.

De voordelen

Wat bieden de pakketten?

De lidmaatschappen bieden verschillende voordelen op het gebied van promotie, netwerken en footprint. Is een onderdeel niet inbegrepen in uw lidmaatschap? Dan kunt u dit extra aanvragen.

Promotie

Wij helpen u voornamelijk aan naamsbekendheid en zichtbaarheid onder de juiste doelgroep. 

Afhankelijk van uw lidmaatschap, profiteert u van:

Hands holding earth

Netwerk

Als deelnemer van Horti Footprint Circle kunt u netwerken met belangrijke partners in de tuinbouwsector. U krijgt toegang tot onze events, waar inzicht wordt gegeven in ketenfootprints, mogelijke bespaarmaatregelen worden besproken, participanten zich introduceren en relevante sprekers aan het woord zijn. Als deelnemer profiteert u van:

Footprint

Als u kweker of leverancier bent, is het startpunt voor deelname het berekenen van uw product footprint. Deze gedetailleerde weergave van de milieu-impact maakt het mogelijk om heel gericht het gesprek aan te gaan met ketenpartners. Zo kunt u op een zeer effectieve manier met verduurzaming aan de slag gaan. 

Afhankelijk van uw lidmaatschap, profiteert u van:

Neem contact met ons op

Wilt u onderdeel worden van Horti Footprint Circle, uw footprint laten berekenen of meer informatie ontvangen? Stuur eenvoudig een bericht via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Scroll naar boven