Voor (technische) leveranciers

lidmaatschap 'ACCELERATE'

 

Wilt u als leverancier bijdragen aan een klimaatneutrale tuinbouwsector? Word dan lid van de Horti Footprint Circle. Kies een lidmaatschap dat bij u past. Op deze pagina leggen we uit wat het lidmaatschap ACCELERATE voor (technische) leveranciers inhoudt.

de voordelen van uw lidmaatschap

Waarom lid worden van Horti Footprint Circle?

De impact die uw bedrijfsactiviteiten en producten hebben op het milieu, wordt ook wel de footprint genoemd. Het berekenen van een footprint geeft inzicht in hoe duurzaam uw bedrijf en uw producten zijn en is het startpunt voor het verduurzamen van uw organisatie. Door deel te nemen aan Horti Footprint Circle werkt u met andere bedrijven samen met als doel de milieu-impact van de hele keten verkleinen. 

De voordelen

Promotie

Vanuit Horti Footprint Circle profiteert u van meerdere voordelen. Wij helpen u voornamelijk aan naamsbekendheid en zichtbaarheid onder de juiste doelgroep. Met het ACCELERATE pakket profiteert u van:

Logo op website
Uw logo wordt op de deelnemerspagina geplaatst. 

Landingspage op website
Een pagina over uw bedrijf of product. U levert uw logo, afbeeldingen en tekst aan.

Social media bericht
Wij plaatsen op LinkedIn een post over uw bedrijf of product. U levert een afbeelding en een tekst van max. 50 woorden aan.

Artikel in nieuwsbrief
Om de maand wordt een digitale nieuwsbrief verstuurd. Hierin wordt 2 keer per jaar aandacht besteed aan uw bedrijf of product. U levert een afbeelding en tekst van max. 100 woorden aan.

Item uit marketing Toolbox
U mag een item uit de marketing Toolbox kiezen (A4 poster met bewijs van uw Horti Footprint Circle-deelname of een raamsticker). Hiermee kunt u uw deelname aan Horti Footprint Circle op kantoor uitdragen aan uw medewerkers en bezoekers.

De voordelen

Footprint

Het berekenen van footprints is een belangrijk onderdeel van Horti Footprint Circle. Voor het ACCELERATE pakket is een footprintprintberekening op productniveau nodig. Heeft u nog geen footprintberekening gedaan? Met de Flori Footprint Tool van Greenhouse Sustainability kunt u uw footprint zelf berekenen. Het is ook mogelijk om een footprintberekening door de LCA-specialisten van Greenhouse Sustainability te laten doen.

Heeft u een footprint berekening gedaan? Met het ACCELERATE pakket profiteert u van:

Consult met LCA-specialist
U ontvangt gratis ondersteuning door een LCA-specialist voor het beantwoorden van vragen over uw footprint en ondersteuning hoe u uw bedrijf verder kunt verduurzamen met partners of buiten het netwerk. In het ACCELERATE pakket is 1 uur aan consultancy inbegrepen.

De voordelen

Netwerk

Het Horti Footprint Circle netwerk bestaat uit belangrijke partners in de tuinbouwsector. U heeft toegang tot het netwerk, zodat u interessante contacten kunt leggen, kunt sparren met andere deelnemers en samen met verduurzaming aan de slag kunt gaan. Als aangesloten partner kunt u uw steentje bijdragen en profiteert u tegelijkertijd van commercieel voordeel.

Ondersteuning voor verduurzaming via netwerk
Via Ketenkracht krijgt u de mogelijkheid om reductie-advies te geven met uw product. De kweker maakt hier een keuze in. Aan de hand van uw footprintberekening kan in kaart worden gebracht of uw product daadwerkelijk tot een lagere footprint leidt.

Gratis tickets voor Horti Footprint Circle event
Twee keer per jaar wordt het Horti Footprint Circle event georganiseerd. Hier komt het netwerk bijeen om ervaringen te delen. Tijdens de evenementen worden de berekende ketenfootprints gepresenteerd en mogelijke bespaarmaatregelen besproken. Ook komen relevante sprekers aan het woord en krijgen verschillende deelnemers de kans om zich te introduceren. Met het ACCELERATE pakket ontvangt u 5 gratis tickets per event.

Hulp nodig?

Keuzehulp lidmaatschap

Bent u enthousiast over Horti Footprint Circle en de ambities die we met elkaar hebben? Maar weet u niet welk lidmaatschap bij uw bedrijf past? Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste pakket.

Scroll naar boven