Nieuws

Nieuws

Nieuws

Blijf via deze pagina up-to-date van de laatste publicaties over het Horti Footprint Chain Program.

MAART 2022

KAS Magazine

In de eerste 2022 uitgave van KAS Magazine zijn verschillende ketenpartners aan het woord. Remco Hill van Forever Plants Group, Marloes Westgeest van Vattenfall en Pius Floris van Den Ouden Groep vertellen over hun deelname aan het Horti Footprint Chain Program.

DECEMBER 2021

KAS Magazine

In de vierde 2021 uitgave van KAS Magazine vertellen we meer over het Horti Footprint Chain Program. Waarom is het nodig, wat zijn de plannen en hoe komen we in actie. Ook lichten we toe waar we op dit moment staan. Extra mooi is dat deze editie verspreid wordt onder 3.000 studenten. Zij kunnen dus gelijk zien wat voor een goede initiatieven er zijn.

September 2021

KAS Magazine

In de derde 2021 uitgave van KAS Magazine vertellen we over het belang van het hebben van een actuele footprintberekening voor iedere schakel in de keten. Ook lees je over nieuw aangesloten partij Lensli die duurzaamheidsvragen en onduidelijkheden vanuit klanten vóór wil zijn, en over de CO2-scan op maat die Vattenfall haar agri-klanten aanbiedt om te vergroenen.

juni 2021

KAS Magazine

Een introductie van het Horti Footprint Chain Program in KAS Magazine uitgave 2 dit jaar, waarin de initiatiefnemers zich uitlaten over het belang en de doelstellingen van het project.